Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion i Stockholm

Bilauktion i Stockholm

Det finns tillsammans 9 bilförsäljare eller företag som håller på med bildelar i Stockholm och flera av dessa bilföretag kan vara ett bra komplement till en bilauktion. Ofta kan det vara svårt att hitta den perfekta bilen på en bilauktion och då kan det vara bra att besöka en bilhandlare i Stockholm där ibland priserna kan vara lägre. En klar fördel är ifall ni kan få tips på bra och välskötta bilar som säljs på en bilauktion eller av en bilförsäljare. Information, betyg och rekommendation om de bilaktioner och bilaffärer som tillhandahåller bilar i Stockholm kan oftast hittas via nätet.

Då det finns flera bilföretag i Stockholm som tillhandahåller bilar och bildelar är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande pris och typ av bilar som de har på lager. Då du ringer till en bilförsäljare bör du veta vilken typ av bil som du är intresserad av, gärna bilmärke, bilmodell och årsmodell på bilen. Viss info får du om bilauktioner eller bilförsäljare genom att kolla webbsidor från företag som säljer bilar.
Lättast att komma i kontakt med en bra bilförsäljare eller bilauktion i Stockholm är att välja något av bilföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Tips på bra bilauktioner & bilförsäljare i Stockholm

Thomas Sund Bil AB

Valhallavägen 151

115 31 Stockholm

Kats Export & Import

Norrtullsgatan 31

113 27 Stockholm

Kihlströms Transport & Lastbilscenter Söder

Årsta Skolgränd 22

117 43 Stockholm


Mer bilaaffärer i Stockholm

Bilcity Hammarby Sjöstad AB

Virkesvägen 6

120 30 Stockholm

Handelshuset Cedergren & Son AB

Sibyllegatan 38

114 43 Stockholm

Livex AB

Regeringsgatan 82

111 39 Stockholm

Garantibil Sverige AB

Kungsgatan 84

112 27 Stockholm


Ännu flera bilhandare i Stockholm

Autorisma Södermalma

Götgatan 103

116 62 Stockholm

F 1 klass Motorrådgivning Europa

Roslagsgatan 60

113 54 Stockholm