Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Auto Link

Bilauktion eller bil hos Auto Link i Skogås

I Skogås finns det 3 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Auto Link är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Auto Link innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Stockholms län eller på orter i närheten av Skogås innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Auto Link och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Skogås kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Auto Link vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Auto Link om du ska köpa bil i Skogås så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Auto Link

Kärrstråket 10

142 51 Skogås

087719730