Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Kvarndammmen - KVD

Bilauktion

Kvarndammen som brukar benämnas KVD har sedan 1991 sålt företags leasingbilar och andra fordon. KVD är Sveriges största företag som är inriktat på bilautkioner och de brukar sälja mängder med bilar åt företag.

KVD säljer inga bilar själva utan den förmededlar bilarna genom bilauktioner.Fördel att sälja eller köpa via KVD

Bilauktion

KVD har funnits länge på marknaden för bilauktioner och de säljer aldrig sina egna bilar utan gör oberoende besiktningar av bilarna de förmedlar via sin bilauktionssite. Detta gör att KVD har sitt rykte att tänka på och de upptäcker många gånger fel som inte du sjölv skulle uppmärksammat.

Bilarns som KVD säljer kommer oftast från företag och myndigheter som säljer ut sina 2-3 år gamla leasingbilar men det finns även bilar som säljs av privatpersoner. Det är ofta ett tryggt sätt att köpa bilarna på en bilauktion via KVD även om priset på bilarna blir lite högre än på någon av de mindre kända bilauktionerna.

KVD säljer mer än bilar på auktion

KVD säljer inte enbart bilar via auktioner utan alla typer av fordon och maskiner som företag leasar eller som kan bli äver vid konkurrser och utförsäljingar. De stora produkterna som säljs av KVD är:

Bilauktion