Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Motor-Standard

Bilauktion eller bil hos Motor-Standard i Partille

I Partille finns det 6 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Motor-Standard är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Motor-Standard innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Västergötland eller på orter i närheten av Partille innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Motor-Standard och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Partille kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Motor-Standard vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Motor-Standard om du ska köpa bil i Partille så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Motor-Standard

Carlsteins Väg 26

433 34 Partille