Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Porscheverkstan

Bilauktion eller bil hos Porscheverkstan i Hisings Backa

I Hisings Backa finns det 4 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Porscheverkstan är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Porscheverkstan innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Västergötland eller på orter i närheten av Hisings Backa innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Porscheverkstan och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Hisings Backa kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Porscheverkstan vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Porscheverkstan om du ska köpa bil i Hisings Backa så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Porscheverkstan

Aröds Industriväg 15

422 43 Hisings Backa

031222624