Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Lundby Bil AB

Bilauktion eller bil hos Lundby Bil AB i Göteborg

I Göteborg finns det 17 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Lundby Bil AB är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Lundby Bil AB innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Västergötland eller på orter i närheten av Göteborg innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Lundby Bil AB och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Göteborg kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Lundby Bil AB vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Lundby Bil AB om du ska köpa bil i Göteborg så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Lundby Bil AB

Herkulesgatan 58

417 01 Göteborg