Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Sturesson Bil AB

Bilauktion eller bil hos Sturesson Bil AB i Umeå

I Umeå finns det 6 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Sturesson Bil AB är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Sturesson Bil AB innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Västerbotten eller på orter i närheten av Umeå innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Sturesson Bil AB och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Umeå kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Sturesson Bil AB vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Sturesson Bil AB om du ska köpa bil i Umeå så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Sturesson Bil AB

Formvägen 9B

906 21 Umeå

090186250