Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Porsche Center Norr

Bilauktion eller bil hos Porsche Center Norr i Umeå

I Umeå finns det 6 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Porsche Center Norr är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Porsche Center Norr innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Västerbotten eller på orter i närheten av Umeå innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Porsche Center Norr och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Umeå kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Porsche Center Norr vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Porsche Center Norr om du ska köpa bil i Umeå så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Porsche Center Norr

Gräddvägen 15C

906 20 Umeå

0906904911