Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Upplands Biltorg

Bilauktion eller bil hos Upplands Biltorg i Uppsala

I Uppsala finns det 12 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Upplands Biltorg är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Upplands Biltorg innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Uppland eller på orter i närheten av Uppsala innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Upplands Biltorg och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Uppsala kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Upplands Biltorg vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Upplands Biltorg om du ska köpa bil i Uppsala så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Upplands Biltorg

Danmarksgatan 32

753 23 Uppsala

0184306090