Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Netbil i Skandinavien AB

Bilauktion eller bil hos Netbil i Skandinavien AB i Kungsängen

I Kungsängen finns endast ett företag som arbetar med bilar och kan vara ett bättre alternativ än en bilauktion, nämligen Netbil i Skandinavien AB. Både pris på bilen och bilens skick varierar mycket mellan bilförsäljare och då kan det vara bra att kolla med andra som säljer bilar från orter i Uppland som är i närheten av Kungsängen eller på bilauktion.

Glöm inte att det kan tillkomma avgifter som du köper bilen på en bilauktion men inte hos bilförsäljare. Oftast är priset på bilar på mindre orter liknande Kungsängen lägre och det brukar vara en fördel att köpa bilen på en lite ort eftersom servicen normalt är bättre där.

Det finns inte så många bilförsäljare och bilhandlare på samma ort som Netbil i Skandinavien AB och då kan det vara intressat att kontakta någon mer som säljer bilar men kolla alltid med Netbil i Skandinavien AB först eftersom de är bra på bilar.
Bäst är att kontakta Netbil i Skandinavien AB om du ska köpa bil i Kungsängen så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Netbil i Skandinavien AB

Energivägen 3

196 37 Kungsängen