Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Bra Bil

Bilauktion eller bil hos Bra Bil i Bålsta

I Bålsta finns det 4 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Bra Bil är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Bra Bil innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Uppland eller på orter i närheten av Bålsta innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Bra Bil och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Bålsta kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Bra Bil vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Bra Bil om du ska köpa bil i Bålsta så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Bra Bil

Arosvägen 2

746 31 Bålsta

0171468140