Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Lagerstedts Bil Haninge

Bilauktion eller bil hos Lagerstedts Bil Haninge i Vendelsö

I Vendelsö finns endast ett företag som arbetar med bilar och kan vara ett bättre alternativ än en bilauktion, nämligen Lagerstedts Bil Haninge. Både pris på bilen och bilens skick varierar mycket mellan bilförsäljare och då kan det vara bra att kolla med andra som säljer bilar från orter i Stockholms län som är i närheten av Vendelsö eller på bilauktion.

Glöm inte att det kan tillkomma avgifter som du köper bilen på en bilauktion men inte hos bilförsäljare. Oftast är priset på bilar på mindre orter liknande Vendelsö lägre och det brukar vara en fördel att köpa bilen på en lite ort eftersom servicen normalt är bättre där.

Det finns inte så många bilförsäljare och bilhandlare på samma ort som Lagerstedts Bil Haninge och då kan det vara intressat att kontakta någon mer som säljer bilar men kolla alltid med Lagerstedts Bil Haninge först eftersom de är bra på bilar.
Bäst är att kontakta Lagerstedts Bil Haninge om du ska köpa bil i Vendelsö så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Lagerstedts Bil Haninge

Söderbytorpsgatan 5

136 67 Vendelsö