Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Upplands Motor Stockholm AB

Bilauktion eller bil hos Upplands Motor Stockholm AB i Uppsala

I Uppsala finns endast ett företag som arbetar med bilar och kan vara ett bättre alternativ än en bilauktion, nämligen Upplands Motor Stockholm AB. Både pris på bilen och bilens skick varierar mycket mellan bilförsäljare och då kan det vara bra att kolla med andra som säljer bilar från orter i Stockholms län som är i närheten av Uppsala eller på bilauktion.

Glöm inte att det kan tillkomma avgifter som du köper bilen på en bilauktion men inte hos bilförsäljare. Oftast är priset på bilar på mindre orter liknande Uppsala lägre och det brukar vara en fördel att köpa bilen på en lite ort eftersom servicen normalt är bättre där.

Det finns inte så många bilförsäljare och bilhandlare på samma ort som Upplands Motor Stockholm AB och då kan det vara intressat att kontakta någon mer som säljer bilar men kolla alltid med Upplands Motor Stockholm AB först eftersom de är bra på bilar.
Bäst är att kontakta Upplands Motor Stockholm AB om du ska köpa bil i Uppsala så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Upplands Motor Stockholm AB

Kungsgatan 97

753 18 Uppsala

018160850