Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Ellte Bil och Försäljnings AB

Bilauktion eller bil hos Ellte Bil och Försäljnings AB i Tumba

I Tumba finns det 4 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Ellte Bil och Försäljnings AB är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Ellte Bil och Försäljnings AB innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Stockholms län eller på orter i närheten av Tumba innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Ellte Bil och Försäljnings AB och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Tumba kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Ellte Bil och Försäljnings AB vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Ellte Bil och Försäljnings AB om du ska köpa bil i Tumba så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Ellte Bil och Försäljnings AB

Skyttbrinksvägen 33

147 39 Tumba

0853037960