Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Livex AB

Bilauktion eller bil hos Livex AB i Stockholm

I Stockholm finns det 9 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Livex AB är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Livex AB innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Stockholms län eller på orter i närheten av Stockholm innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Livex AB och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Stockholm kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Livex AB vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Livex AB om du ska köpa bil i Stockholm så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Livex AB

Regeringsgatan 82

111 39 Stockholm

08208985