Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Kenneth Thorén Consulting AB

Bilauktion eller bil hos Kenneth Thorén Consulting AB i Solna

I Solna finns det 4 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Kenneth Thorén Consulting AB är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Kenneth Thorén Consulting AB innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Stockholms län eller på orter i närheten av Solna innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Kenneth Thorén Consulting AB och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Solna kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Kenneth Thorén Consulting AB vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Kenneth Thorén Consulting AB om du ska köpa bil i Solna så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Kenneth Thorén Consulting AB

Gustav III:s Boulevard 125

169 74 Solna

0858400470