Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Zetcity AB

Bilauktion eller bil hos Zetcity AB i Sollentuna

I Sollentuna finns det 4 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Zetcity AB är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Zetcity AB innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Stockholms län eller på orter i närheten av Sollentuna innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Zetcity AB och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Sollentuna kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Zetcity AB vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Zetcity AB om du ska köpa bil i Sollentuna så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Zetcity AB

Sollentunavägen 163

191 47 Sollentuna

086400794