Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Antes Bil

Bilauktion eller bil hos Antes Bil i Segeltorp

I Segeltorp finns det 3 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Antes Bil är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Antes Bil innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Stockholms län eller på orter i närheten av Segeltorp innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Antes Bil och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Segeltorp kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Antes Bil vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Antes Bil om du ska köpa bil i Segeltorp så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Antes Bil

Slåttervägen 20

141 70 Segeltorp

08886209