Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Sture Karlberg Bilplåtslageri

Bilauktion eller bil hos Sture Karlberg Bilplåtslageri i Haninge

I Haninge finns endast ett företag som arbetar med bilar och kan vara ett bättre alternativ än en bilauktion, nämligen Sture Karlberg Bilplåtslageri. Både pris på bilen och bilens skick varierar mycket mellan bilförsäljare och då kan det vara bra att kolla med andra som säljer bilar från orter i Stockholms län som är i närheten av Haninge eller på bilauktion.

Glöm inte att det kan tillkomma avgifter som du köper bilen på en bilauktion men inte hos bilförsäljare. Oftast är priset på bilar på mindre orter liknande Haninge lägre och det brukar vara en fördel att köpa bilen på en lite ort eftersom servicen normalt är bättre där.

Det finns inte så många bilförsäljare och bilhandlare på samma ort som Sture Karlberg Bilplåtslageri och då kan det vara intressat att kontakta någon mer som säljer bilar men kolla alltid med Sture Karlberg Bilplåtslageri först eftersom de är bra på bilar.
Bäst är att kontakta Sture Karlberg Bilplåtslageri om du ska köpa bil i Haninge så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Sture Karlberg Bilplåtslageri

Nynäsvägen 15

136 47 Haninge

087450715