Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - J-A Johansson Entr. O Förs

Bilauktion eller bil hos J-A Johansson Entr. O Förs i Älvsjö

I Älvsjö finns endast ett företag som arbetar med bilar och kan vara ett bättre alternativ än en bilauktion, nämligen J-A Johansson Entr. O Förs. Både pris på bilen och bilens skick varierar mycket mellan bilförsäljare och då kan det vara bra att kolla med andra som säljer bilar från orter i Stockholms län som är i närheten av Älvsjö eller på bilauktion.

Glöm inte att det kan tillkomma avgifter som du köper bilen på en bilauktion men inte hos bilförsäljare. Oftast är priset på bilar på mindre orter liknande Älvsjö lägre och det brukar vara en fördel att köpa bilen på en lite ort eftersom servicen normalt är bättre där.

Det finns inte så många bilförsäljare och bilhandlare på samma ort som J-A Johansson Entr. O Förs och då kan det vara intressat att kontakta någon mer som säljer bilar men kolla alltid med J-A Johansson Entr. O Förs först eftersom de är bra på bilar.
Bäst är att kontakta J-A Johansson Entr. O Förs om du ska köpa bil i Älvsjö så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


J-A Johansson Entr. O Förs

Mickelsbergsvägen 234

125 54 Älvsjö

0708848970