Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Gustafssons Bilverkstad

Bilauktion eller bil hos Gustafssons Bilverkstad i Stjärnhov

I Stjärnhov finns endast ett företag som arbetar med bilar och kan vara ett bättre alternativ än en bilauktion, nämligen Gustafssons Bilverkstad. Både pris på bilen och bilens skick varierar mycket mellan bilförsäljare och då kan det vara bra att kolla med andra som säljer bilar från orter i Sörmland som är i närheten av Stjärnhov eller på bilauktion.

Glöm inte att det kan tillkomma avgifter som du köper bilen på en bilauktion men inte hos bilförsäljare. Oftast är priset på bilar på mindre orter liknande Stjärnhov lägre och det brukar vara en fördel att köpa bilen på en lite ort eftersom servicen normalt är bättre där.

Det finns inte så många bilförsäljare och bilhandlare på samma ort som Gustafssons Bilverkstad och då kan det vara intressat att kontakta någon mer som säljer bilar men kolla alltid med Gustafssons Bilverkstad först eftersom de är bra på bilar.
Bäst är att kontakta Gustafssons Bilverkstad om du ska köpa bil i Stjärnhov så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Gustafssons Bilverkstad

Dagavägen 19

646 51 Stjärnhov