Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Söderholms Bil & Transport

Bilauktion eller bil hos Söderholms Bil & Transport i Storebro

I Storebro finns endast ett företag som arbetar med bilar och kan vara ett bättre alternativ än en bilauktion, nämligen Söderholms Bil & Transport. Både pris på bilen och bilens skick varierar mycket mellan bilförsäljare och då kan det vara bra att kolla med andra som säljer bilar från orter i Småland som är i närheten av Storebro eller på bilauktion.

Glöm inte att det kan tillkomma avgifter som du köper bilen på en bilauktion men inte hos bilförsäljare. Oftast är priset på bilar på mindre orter liknande Storebro lägre och det brukar vara en fördel att köpa bilen på en lite ort eftersom servicen normalt är bättre där.

Det finns inte så många bilförsäljare och bilhandlare på samma ort som Söderholms Bil & Transport och då kan det vara intressat att kontakta någon mer som säljer bilar men kolla alltid med Söderholms Bil & Transport först eftersom de är bra på bilar.
Bäst är att kontakta Söderholms Bil & Transport om du ska köpa bil i Storebro så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Söderholms Bil & Transport

Kvillbacken 2

598 70 Storebro

049230574