Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Smålands Motor AB

Bilauktion eller bil hos Smålands Motor AB i Kalmar

I Kalmar finns det 8 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Smålands Motor AB är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Smålands Motor AB innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Småland eller på orter i närheten av Kalmar innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Smålands Motor AB och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Kalmar kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Smålands Motor AB vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Smålands Motor AB om du ska köpa bil i Kalmar så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Smålands Motor AB

Engelska Vägen 2

393 56 Kalmar