Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - MEKA NU

Bilauktion eller bil hos MEKA NU i Malmö

I Malmö finns det 13 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav MEKA NU är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka MEKA NU innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Skåne eller på orter i närheten av Malmö innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på MEKA NU och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Malmö kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med MEKA NU vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta MEKA NU om du ska köpa bil i Malmö så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


MEKA NU

Lundavägen 76

212 25 Malmö

040452300