Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Bilexpo

Bilauktion eller bil hos Bilexpo i Lund

I Lund finns det 11 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Bilexpo är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Bilexpo innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Skåne eller på orter i närheten av Lund innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Bilexpo och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Lund kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Bilexpo vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Bilexpo om du ska köpa bil i Lund så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Bilexpo

Fältspatvägen 1B

224 78 Lund

046141080