Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Stattena Bilcenter

Bilauktion eller bil hos Stattena Bilcenter i Helsingborg

I Helsingborg finns det 13 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Stattena Bilcenter är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Stattena Bilcenter innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Skåne eller på orter i närheten av Helsingborg innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Stattena Bilcenter och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Helsingborg kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Stattena Bilcenter vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Stattena Bilcenter om du ska köpa bil i Helsingborg så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Stattena Bilcenter

Juelsgatan 3

254 42 Helsingborg

042141411