Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - H.A.K import & export

Bilauktion eller bil hos H.A.K import & export i Vreta Kloster

I Vreta Kloster finns endast ett företag som arbetar med bilar och kan vara ett bättre alternativ än en bilauktion, nämligen H.A.K import & export. Både pris på bilen och bilens skick varierar mycket mellan bilförsäljare och då kan det vara bra att kolla med andra som säljer bilar från orter i Östergötland som är i närheten av Vreta Kloster eller på bilauktion.

Glöm inte att det kan tillkomma avgifter som du köper bilen på en bilauktion men inte hos bilförsäljare. Oftast är priset på bilar på mindre orter liknande Vreta Kloster lägre och det brukar vara en fördel att köpa bilen på en lite ort eftersom servicen normalt är bättre där.

Det finns inte så många bilförsäljare och bilhandlare på samma ort som H.A.K import & export och då kan det vara intressat att kontakta någon mer som säljer bilar men kolla alltid med H.A.K import & export först eftersom de är bra på bilar.
Bäst är att kontakta H.A.K import & export om du ska köpa bil i Vreta Kloster så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


H.A.K import & export

Flemma Muggebo 3

590 78 Vreta Kloster

01360090