Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Fikratsson Bil AB

Bilauktion eller bil hos Fikratsson Bil AB i Linköping

I Linköping finns det 10 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Fikratsson Bil AB är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Fikratsson Bil AB innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Östergötland eller på orter i närheten av Linköping innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Fikratsson Bil AB och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Linköping kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Fikratsson Bil AB vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Fikratsson Bil AB om du ska köpa bil i Linköping så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Fikratsson Bil AB

Gillbergagatan 23

582 73 Linköping