Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Biloteket AB

Bilauktion eller bil hos Biloteket AB i Finspång

I Finspång finns det 4 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Biloteket AB är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Biloteket AB innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Östergötland eller på orter i närheten av Finspång innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Biloteket AB och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Finspång kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Biloteket AB vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Biloteket AB om du ska köpa bil i Finspång så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Biloteket AB

Skäggebyvägen 50

612 44 Finspång

012210660