Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Bil-laget

Bilauktion eller bil hos Bil-laget i Piteå

I Piteå finns det 3 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Bil-laget är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Bil-laget innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Norrbotten eller på orter i närheten av Piteå innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Bil-laget och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Piteå kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Bil-laget vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Bil-laget om du ska köpa bil i Piteå så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Bil-laget

Källbogatan 73

941 36 Piteå