Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Zentrus AB

Bilauktion eller bil hos Zentrus AB i Luleå

I Luleå finns det 9 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Zentrus AB är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Zentrus AB innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Norrbotten eller på orter i närheten av Luleå innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Zentrus AB och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Luleå kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Zentrus AB vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Zentrus AB om du ska köpa bil i Luleå så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Zentrus AB

Karlsviksvägen 81H

975 94 Luleå

092070100