Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Bil & Motor AB

Bilauktion eller bil hos Bil & Motor AB i Kumla

I Kumla finns det 4 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Bil & Motor AB är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Bil & Motor AB innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Närke eller på orter i närheten av Kumla innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Bil & Motor AB och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Kumla kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Bil & Motor AB vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Bil & Motor AB om du ska köpa bil i Kumla så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Bil & Motor AB

Norra Kungsvägen 41

692 31 Kumla

019571607