Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Löfströms Bilar

Bilauktion eller bil hos Löfströms Bilar i Njurunda

I Njurunda finns det 2 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Löfströms Bilar är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Löfströms Bilar innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Medelpad eller på orter i närheten av Njurunda innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Löfströms Bilar och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Njurunda kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Löfströms Bilar vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Löfströms Bilar om du ska köpa bil i Njurunda så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Löfströms Bilar

Kornvägen 5

862 41 Njurunda

06032571