Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Nya Östermalms Bil

Bilauktion eller bil hos Nya Östermalms Bil i Kiruna

I Kiruna finns det 2 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Nya Östermalms Bil är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Nya Östermalms Bil innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Lappland eller på orter i närheten av Kiruna innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Nya Östermalms Bil och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Kiruna kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Nya Östermalms Bil vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Nya Östermalms Bil om du ska köpa bil i Kiruna så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Nya Östermalms Bil

Lastvägen 52

981 38 Kiruna