Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Th Bil & Fritid

Bilauktion eller bil hos Th Bil & Fritid i Sandviken

I Sandviken finns det 3 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Th Bil & Fritid är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Th Bil & Fritid innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Gästrikland eller på orter i närheten av Sandviken innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Th Bil & Fritid och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Sandviken kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Th Bil & Fritid vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Th Bil & Fritid om du ska köpa bil i Sandviken så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Th Bil & Fritid

Tuppvägen 7

811 35 Sandviken

026252323