Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Kjell Persson Bil AB

Bilauktion eller bil hos Kjell Persson Bil AB i Mellerud

I Mellerud finns det 3 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Kjell Persson Bil AB är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Kjell Persson Bil AB innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Dalsland eller på orter i närheten av Mellerud innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Kjell Persson Bil AB och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Mellerud kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Kjell Persson Bil AB vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Kjell Persson Bil AB om du ska köpa bil i Mellerud så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Kjell Persson Bil AB

Gränsgatan 55

464 33 Mellerud

053041220