Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Hedin Bil

Bilauktion eller bil hos Hedin Bil i Strömstad

I Strömstad finns det 4 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Hedin Bil är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Hedin Bil innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Bohuslän eller på orter i närheten av Strömstad innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Hedin Bil och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Strömstad kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Hedin Bil vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Hedin Bil om du ska köpa bil i Strömstad så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Hedin Bil

Prästängsvägen 23

452 33 Strömstad

052628570