Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Stenungsund Bil & Fritid AB

Bilauktion eller bil hos Stenungsund Bil & Fritid AB i Spekeröd

I Spekeröd finns endast ett företag som arbetar med bilar och kan vara ett bättre alternativ än en bilauktion, nämligen Stenungsund Bil & Fritid AB. Både pris på bilen och bilens skick varierar mycket mellan bilförsäljare och då kan det vara bra att kolla med andra som säljer bilar från orter i Bohuslän som är i närheten av Spekeröd eller på bilauktion.

Glöm inte att det kan tillkomma avgifter som du köper bilen på en bilauktion men inte hos bilförsäljare. Oftast är priset på bilar på mindre orter liknande Spekeröd lägre och det brukar vara en fördel att köpa bilen på en lite ort eftersom servicen normalt är bättre där.

Det finns inte så många bilförsäljare och bilhandlare på samma ort som Stenungsund Bil & Fritid AB och då kan det vara intressat att kontakta någon mer som säljer bilar men kolla alltid med Stenungsund Bil & Fritid AB först eftersom de är bra på bilar.
Bäst är att kontakta Stenungsund Bil & Fritid AB om du ska köpa bil i Spekeröd så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Stenungsund Bil & Fritid AB

Jörlanda Berg 306

444 93 Spekeröd

030319600