Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Mekonomen Bilverkstad / Kungshamns Bildepå AB

Bilauktion eller bil hos Mekonomen Bilverkstad / Kungshamns Bildepå AB i Kungshamn

I Kungshamn finns endast ett företag som arbetar med bilar och kan vara ett bättre alternativ än en bilauktion, nämligen Mekonomen Bilverkstad / Kungshamns Bildepå AB. Både pris på bilen och bilens skick varierar mycket mellan bilförsäljare och då kan det vara bra att kolla med andra som säljer bilar från orter i Bohuslän som är i närheten av Kungshamn eller på bilauktion.

Glöm inte att det kan tillkomma avgifter som du köper bilen på en bilauktion men inte hos bilförsäljare. Oftast är priset på bilar på mindre orter liknande Kungshamn lägre och det brukar vara en fördel att köpa bilen på en lite ort eftersom servicen normalt är bättre där.

Det finns inte så många bilförsäljare och bilhandlare på samma ort som Mekonomen Bilverkstad / Kungshamns Bildepå AB och då kan det vara intressat att kontakta någon mer som säljer bilar men kolla alltid med Mekonomen Bilverkstad / Kungshamns Bildepå AB först eftersom de är bra på bilar.
Bäst är att kontakta Mekonomen Bilverkstad / Kungshamns Bildepå AB om du ska köpa bil i Kungshamn så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Mekonomen Bilverkstad / Kungshamns Bildepå AB

Klippsjövägen 5

456 34 Kungshamn