Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Svenssons Bil Förmedlingen

Bilauktion eller bil hos Svenssons Bil Förmedlingen i Sölvesborg

I Sölvesborg finns endast ett företag som arbetar med bilar och kan vara ett bättre alternativ än en bilauktion, nämligen Svenssons Bil Förmedlingen. Både pris på bilen och bilens skick varierar mycket mellan bilförsäljare och då kan det vara bra att kolla med andra som säljer bilar från orter i Blekinge som är i närheten av Sölvesborg eller på bilauktion.

Glöm inte att det kan tillkomma avgifter som du köper bilen på en bilauktion men inte hos bilförsäljare. Oftast är priset på bilar på mindre orter liknande Sölvesborg lägre och det brukar vara en fördel att köpa bilen på en lite ort eftersom servicen normalt är bättre där.

Det finns inte så många bilförsäljare och bilhandlare på samma ort som Svenssons Bil Förmedlingen och då kan det vara intressat att kontakta någon mer som säljer bilar men kolla alltid med Svenssons Bil Förmedlingen först eftersom de är bra på bilar.
Bäst är att kontakta Svenssons Bil Förmedlingen om du ska köpa bil i Sölvesborg så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Svenssons Bil Förmedlingen

Norra Värhultsvägen 36

294 93 Sölvesborg

0763702384