Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Lidström & Enqvist Service

Bilauktion eller bil hos Lidström & Enqvist Service i Sollefteå

I Sollefteå finns det 2 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Lidström & Enqvist Service är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Lidström & Enqvist Service innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Ångermanland eller på orter i närheten av Sollefteå innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Lidström & Enqvist Service och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Sollefteå kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Lidström & Enqvist Service vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Lidström & Enqvist Service om du ska köpa bil i Sollefteå så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Lidström & Enqvist Service

Industrivägen 7

881 35 Sollefteå