Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Östby Bil

Bilauktion eller bil hos Östby Bil i Kramfors

I Kramfors finns det 3 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Östby Bil är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Östby Bil innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Ångermanland eller på orter i närheten av Kramfors innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Östby Bil och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Kramfors kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Östby Bil vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Östby Bil om du ska köpa bil i Kramfors så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Östby Bil

Fjällbovägen 13

872 92 Kramfors

061214898