Bilauktion - En hel del om Bilauktioner
Bilauktion - Jan Forslin

Bilauktion eller bil hos Jan Forslin i Husum

I Husum finns det 2 bilförsäljare eller företag som säljer däck och bildelarföretag varav Jan Forslin är en av de bättre. Det kan vara bra att besöka Jan Forslin innan du köper en bil på en bilauktion för att kunna få se om det är intressant överhuvudtaget att handla bilen på någon av bilauktionerna.

Både utbudet av bilar och priset på bilarna skiljer mellan bilförsäljarna och bilauktionerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer bilar i Ångermanland eller på orter i närheten av Husum innan du besöker någon bilauktion. Bäst är om du vet vilken typ av bil du skulle vilja ha och vad dessa bilarna brukarr kosta. En hel del nyttig fakta kan du hitta på Jan Forslin och andra bilförsäljares hemsidor.

Det är inte säkert att det är billigare att köpa bilen på en bilauktion och risken med bilauktioner är att du inte får någon som helst garanti på bilen. Då det förekommer flera bilförsäljare i eller i närheten av Husum kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ men rekommenderat är att ni hör efter med Jan Forslin vilken bil de rekommenderar eftersom de kan bilar.
Bäst är att kontakta Jan Forslin om du ska köpa bil i Husum så slipper du göra ett osäkert bilköp på en bilauktion:


Jan Forslin

Husbyn 110

896 91 Husum

066310605